Jump to content

Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

PERSCOM: New Invision Install- template errors


Recommended Posts

Hello-

Just spun up a brand new Invision site and acquired PERSCOM from the marketplace. Under Applications, however, it shows "Custom".  As well, when I enable the application it is throwing multiple template errors on the main forums page (below) and never shows the menu items. However, with this being completely new I have not yet made any template changes of any kind, it is really 100% out of box still and PERSCOM was to be the very first thing added to give it a try.

Any ideas appreciated!

(New to both Invision and PERSCOM so if there is something simple I should be trying as a "turn it off and back on" type step that is also appreciated 🙂 )

[[Template core/front/global/userBar is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

 

  • [[Template core/front/global/navBarItems is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
  • [[Template core/front/global/mobileNavBar is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
  • [[Template core/front/global/mobileNavigation is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

 

Edited by Kaossilator
Link to comment
Share on other sites

Sorry for double post, found the exception details:

#0 /var/www/sitefiles/q317758/applications/perscom/extensions/core/CreateMenu/PerscomCreateMenu.php(34): IPS\Application\_Module::get('perscom', 'applications', 'front')
#1 /var/www/html/106148/system/Member/Member.php(3305): IPS\perscom\extensions\core\CreateMenu\_PerscomCreateMenu->getItems()
#2 /var/www/html/106148/system/Theme/Theme.php(860) : eval()'d code(16601): IPS\_Member->createMenu()
#3 /var/www/html/106148/system/Theme/SandboxedTemplate.php(61): IPS\Theme\class_core_front_global->userBar()
#4 /var/www/html/106148/system/Theme/Theme.php(860) : eval()'d code(6600): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('userBar', Array)
#5 /var/www/html/106148/system/Theme/SandboxedTemplate.php(61): IPS\Theme\class_core_front_global->globalTemplate('541e346ad70a5a1...', '\n\n\n\n\n\t\n\t<div cl...', Array)
#6 /var/www/html/106148/system/Dispatcher/Dispatcher.php(173): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('globalTemplate', Array)
#7 /var/www/html/106148/system/Dispatcher/Standard.php(113): IPS\_Dispatcher->finish()
#8 /var/www/html/106148/system/Dispatcher/Front.php(687): IPS\Dispatcher\_Standard->finish()
#9 /var/www/html/106148/system/Dispatcher/Dispatcher.php(155): IPS\Dispatcher\_Front->finish()
#10 /var/www/html/106148/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#11 {main}

 

And then uncaught exception

OutOfRangeException:  (0)
#0 /var/www/sitefiles/q317758/applications/perscom/extensions/core/FrontNavigation/Personnel.php(44): IPS\Application\_Module::get('perscom', 'personnel', 'front')
#1 /var/www/html/106148/applications/core/modules/admin/applications/menu.php(185): IPS\perscom\extensions\core\FrontNavigation\_Personnel::isEnabled()
#2 /var/www/html/106148/system/Dispatcher/Controller.php(90): IPS\core\modules\admin\applications\_menu->form()
#3 /var/www/html/106148/applications/core/modules/admin/applications/menu.php(42): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#4 /var/www/html/106148/system/Dispatcher/Dispatcher.php(153): IPS\core\modules\admin\applications\_menu->execute()
#5 /var/www/html/106148/admin/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#6 {main}
#0 /var/www/html/106148/init.php(1005): IPS\_Log::log('OutOfRangeExcep...', 'uncaught_except...')
#1 [internal function]: IPS\IPS::exceptionHandler(Object(OutOfRangeException))
#2 {main}

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Sorry for the delay- coming back online with various projects after the holidays.  We uninstalled/reinstalled and it looks like things are working just fine now.

Now in the Applications list it shows the text below. No longer says "custom".  As well, when enabled no longer throwing those template errors, now giving a notice that we are on a development license with quotas, which I assume is expected.  

Many thanks!!
 

  •  
Edited by Kaossilator
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.